Turun tuliaisia

Olimme 19.-20.1. Turussa koordinointihankkeen järjestämillä hankepäivillä. Saavuimme junalla pienoisen lippuhässäkän jälkeen aikataulun mukaisesti Turun asemalle, josta suuntasimme kohti TOP-keskusta. Torstaina kaikki EKO-hankkeet esittäytyivät Kaisa Vähähyypän (OPH) tervehdyksen jälkeen. Päivän lopuksi Kiimo Koskinen Opetushallituksesta esitteli vertaisarviointimalleja muutaman konkreettisen tapauksen kautta. Illalla kävimme syömässä ravintolalaiva Cindyssä, joka on ankkuroitu Aurajoen varteen.

Perjantaina perehdyimme Minna Nummenmaan (Turun yliopisto) toteuttamaan EKO:n tvt-kyselyyn ja kehittelimme Minnan johdolla etäopetusmalleja. Tutkimustuloksista lisätietoa osoitteesta: http://etaopetus.wordpress.com/tutkimustuloksia/

Päivän päätteeksi suunnittelimme 15 minuutin hissipuheen Markku Pelkosen (Datafisher Oy) ohjauksella. Liisan ja Harrin hengentuotos:

Onko poissaolevien oppilaiden huomioiminen vaikeaa? Onko meno luokassa levotonta eikä erityisopettajaa saa luokkaan? eOppiasema auttaa sinua. Poissa olleelle oppilaalle voit tarjota materiaalia ja tukea. Lähde mukaan niin saat myös materiaalia ja joustavan eOppiasematilan käyttöösi. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!

Sitten kohti asemaa ja raiteita pitkin Pirkanmaalle. Kiitokset mukavista ja antoisista hankepäivistä Päiville ja muille järjestäjille 🙂

Harri  & Liisa

Aurajoen tunnelmia. Etualalla toinen ravintolalaiva nimeltään Svarte Rudolf.

Mainokset
  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: