AC-yhteys Sirkus Finlandiaan

Olemme olleet nyt kahdesti yhteydessä luokkamme oppilaaseen Eemeliin, joka on siis isänsä mukana kiertämässä Sirkus Finlandian kansssa. Tapaamiset ovat sujuneet varsin hyvin. Ensimmäisellä kerralla vaihdoimme pelkästään kuulumisia. Toisella kerralla vaihdettiin tietysti kuulumiset ja sitten yksi oppilas piti kirjavinkkauksen. Eemeli kuunteli ja katseli vinkkauksen ja esitti siihen pari kysymystä. Ensi viikolla Eemeli pitää itse meille muille vinkkauksen lukemastaan kirjasta.

Tekniikka on pelannut hyvin. Vaikka Eemeli on mokkulan varassa, ei yhteydessä ole ollut moittimista. Poika käyttää läppärin omaa kameraa ja sitten hänellä on oma head-setti päässä. Todettava on, että luokan päässä saisi olla hieman parempi kamera, sillä kuva isosta joukosta ei ole kovin häppöinen. Ääni pelaa suht hyvin, oppilaatkin oppivat koko ajan paremmin sitä, että vain yksi puhuu ja hänkin selkeästi. Käytössämme on siis konferenssimikki.

Kuvan ja äänen lisäksi käytämme chattia, esim. tapaamisen alussa. Annan pojalle kaikki oikeudet valmiiksi, kirjoitan chattiin, että olemme välitunnilla (minä käyn kaffeella..) ja hän tietää odotella rauhassa.  Muiden ominaisuuksien käyttö vaatisi pientä reenaamista, mutta onnistuisi varmaan aika helposti.

Miina ja Johanneksen 3. A

Mainokset
  1. #1 by eoppiasemalainen on 30.5.2012 - 9.47

    Nyt on viimeinen tapaaminen Eemelin kanssa pidetty ( tapaamisia oli yhteensä neljä). Ongelmia oli vähän äänen kanssa, mutta vika löytyi opettajan laitteista=). Tänään onnistuin näyttämään pienen videopätkän vesillläliikkumisen tärkeistä asioista. Kuva vähän pätki Eemelille, mutta muuten homma pelasi hyvin.

    Mukavaa kesää kaikille, syksyllä nähdään!

    Miina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: