Saukonpuiston eOppiasemakuulumisia

Viime viikon torstaina 5.b-luokka otti yhteyttä ystäväluokkaansa Johanneksen koulun 4.b- luokkaan. Olimme harjoitelleet sketsejä, joita tarkoituksemme oli esittää toisillemme. Meidän luokkamme oli valinnut joukostaan parhaimmat lukijat, jotta sketsit kuultaisiin mahdollisimman hyvin. Oppilaat odottivat innoissaan esityksiä. Ongelmaksi kuitenkin muodostui yhteyden huono kuuluvuus. Ääni katkeili ja vaikka lukija oli lähellä mikrofonia, tekstistä oli vaikeaa saada selvää. Mutta ei se juuri oppilaiden esiintymisintoa heikentänyt.

Sketsitapaamisen lisäksi luokkamme lähetti ystäväluokallemme kuvaviestin, joka on vihjeenä 4B luokalle piiloitetusta ”aarteesta”. Saa nähdä löytääkö luokka kätkömme…

2.a-luokassa on käytetty innokkaasti Promethean-taulua ja ActivInspire-ohjelmaa, Oikeinkirjoituksen opetteleminen tuntuu leikiltä, kun saa itse valita tekstin värin ja kirjoittaa hienolle taululle. Jännittävää on nähdä, tunnistaako käsialatunnistus oman käsialan. Myös matematiikan sekä ympäristö- ja luonnontiedon tunneilla olemme uuden tekniikan avulla käyttäneet sähköisiä oppimateriaaleja. Eilen tosin tuli takaisku, kun videotykki lakkasi toimimasta. Nyt odottelemme korjaajaa.

Terveisin,

Pia, Tanja ja Marja Saukonpuistosta

Mainokset
  1. #1 by Liisa Mustila on 5.10.2012 - 13.03

    Onpa kiva lukea Saukonpuiston kuulumisia! Harmi etteivät äänet toimineet kunnolla sketsiesityksessä. Hauska idea tuo kuvavihje aarteesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: