Syksyn suunnittelua

Maanantaina olivat eOppiasema-opettajat koolla ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Käynnissä on siis hankkeen viimeinen syksy, mutta suunnitelmissa on silti kokeilla vielä joitakin uusia toimintamalleja. Juhannuskylän koululla järjestetään kuun lopussa tvt-pajoja kaikille seitsemäsluokkalaisille ja pääsevätpä kuudesluokkalaisetkin samalla tutustumaan yläkoulun puoleen. Kokemuksista kerrotaan täällä blogissa!

Juhannuskylän tvt-pajojen suunnittelua

Juhannuskylän tvt-pajojen suunnittelua

Opettajilla on kiinnostusta hyödyntää myös oppilaiden omia älypuhelimia opetuksessa ja syksyn aikana aiotaankin testata ainakin Socrativea, jolla on helppo tehdä kyselyitä. Tätä testataan yläkoulun pajoissa sekä alakoulun puolella.

Socrativen testailua

Socrativen testailua

Muutamia blogien opetuskäyttö -ideoita päivän aikana syntyi myös, sekä ideoita opetusvideoiksi ja pari valmistakin videota (esim. tarkennettu kuvahaku Googlessa). Projektiryhmä hyödyntää työskentelyssä usein Google Drivea, jonne on helppo luoda asiakirjoja yhdessä muokattaviksi. Tätä aiotaan hyödyntää myös oppilaiden kanssa niin, että opettaja luo dokumentin ja jakaa sen muokattavaksi ilman tunnusta, jolloin oppilaiden ei tarvitse luoda tai käyttää Google-tunnuksia.

Raitatiimi ideoi Drivessa

Raitatiimi ideoi Drivessa

Mainokset
  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: