Yleistä

Hanke pähkinänkuoressa

eOppiasema on Opetushallituksen ja Tampereen kaupungin rahoittama oppimisympäristöhanke (2011-2013), jonka päätavoitteena on luoda uusi koulujen välinen yhteistyömalli erilaisten oppijoiden tukemiseksi ja edistää keskustan koulukampuksen muodostumista. Mukana ovat Juhannuskylän koulu, Tammelan koulu ja Saukonpuiston koulu.  Hankkeella halutaan hälventää koulujen fyysisen oppimisympäristön raja-aitoja digitaalisessa toimintaympäristössä, luoda opetuksellisia joustoja sekä jakaa opetusresursseja usean koulun kesken.

eOppiasema -hankkeen painopisteet ja tavoitteet kytkeytyvät tiiviisti perusopetuksen opetussuunnitelman perusteiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. Hankkeella edistetään koulujen yhteistyötä opetussuunnitelmatyössä ja koulujen verkostoitumista. Hanke edistää myös yhdessä tekemisen sekä jaettuun asiantuntijuuteen perustuvan toimintakulttuurin luomista. Hankkeessa kehitetään myös koulujen fyysisiä tiloja. Hankkeessa hyödynnetään aiempina vuosina toteutettujen VIRTA-virtuaaliset alueresurssit– ja lukioiden Asiantuntijaverkosto  –hankkeissa kehitettyjä toimintamalleja.

eOppiasema-hanke on osa Opetushallituksen valtakunnallisen koko yleissivistävän koulutuksen kattavan Etäopetuksen koordinointihankkeen kokonaisuutta.

eoppiasema_kaavio

eOppiaseman esite (pdf)

Mainokset
  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: